top of page
Caută

100+ idei de postări pe blog pentru a vă inspira publicul

Actualizată în: 27 oct. 2020



Oricine - indiferent de vârstă, profesie sau nivel de experiență - poate construi o audiență online prin bloguri.


Dacă vă întrebați cum să creați un blog, primul pas este să vă alegeți subiectul. Cheia este să te gândești la pasiunile și experiența ta. Vei petrece mult timp scriind, deci trebuie să iubești cu adevărat subiectul. Ce îți place să faci în timpul tău liber? Ce tipuri de bloguri citiți de obicei? Sunteți cunoscut despre vreun subiect anume?


Pentru a vă ajuta să creați un blog, am compilat o listă de idei de postari pe blog care acoperă o gamă largă de subiecte, de la obiectivele de afaceri și de carieră, până la mâncare și călătorii.


Iată câteva idei de blog pe care le vor plăcea cititorii:



Idei pentru blog, la care să aspiri


01. Cum ai ajuns la nivelul la care ești azi?


Conectați-vă cu publicul dvs. împărtășind povestea călătoriei dvs. profesionale, blocajele pe care le-ați întâlnit pe parcurs și strategia dvs. pentru a depăși aceste obstacole. S-ar putea chiar să-i inspirați pe cititorii dvs. să-și lanseze o carieră similară proprie.



02. Cum lucrezi pentru atingerea obiectivelor și visurilor tale?


Împărtășirea deschisă a poveștilor despre aspirațiile tale în viață, precum și succesele personale și eșecurile tale pot fi împuternicite pentru publicul tău. Creează-ți postarea și mai valoroasă oferindu-le cititorilor strategii și sfaturi de acționat pentru atingerea obiectivelor personale.



03. 30 înainte de 30


În mod alternativ, puteți face 40 înainte de 40, 50 înainte de 50 sau chiar 100 înainte de 100. Creați o listă cu locurile pe care doriți să le vizitați, noile experiențe pe care doriți să le încercați sau obiectivele pe care doriți să le atingeți înainte de a atinge o anumită vârstă.



04. Încercați ceva nou


Încercați să faceți ceva ce nu ați mai făcut până acum. Ar putea fi de exemplu să mănânci ceva pentru prima dată, să mergi sa te rogi la o mănăstire sau la mai multe (pelerinaj). Scrieți o postare axată pe acea experiență nouă, inclusiv motivația dvs. de a încerca, cum v-a făcut să vă simțiți și dacă ați aflat ceva nou despre voi.



05. Renunță la ceva


Renunță la o mică parte din ziua ta - poate este prea mult timp să joci jocuri video sau să te uiți la televizor - și înlocuiește cu ceva mai valoros. Folosește același timp pentru a asuma aceste obiceiuri ale oamenilor de succes, fie că îți petreci mai mult timp cu cei dragi sau stai să scrii.



Idei de blog, care să inspire



06. Cine te inspiră?


Poate este Beyoncé, presedintele țarii sau mama ta. Gândiți-vă de ce această persoană vă inspiră și cum vă aduce învățăturile în viața voastră.



07. Ce locuri îți iau respirația?


Un anumit peisaj îți oferă un sentiment de bucurie și inspirație așa cum niciun alt loc nu o poate face? Simțiți-vă liber să includeți fotografii și alte caracteristici media în aceasta postare pentru un impact emoțional și mai mare.



08. Pune-te în papucii altcuiva


Scrieți despre cum ar arăta lumea prin ochii altcuiva. Acea persoană ar putea fi cineva dintr-o altă generație, dintr-o țară diferită sau dintr-un alt context cultural sau etnic.



09. Cuvinte de înțelepciune


Care este motto-ul tău de viață? Cu ce ​​cuvinte ar trebui să trăim cu toții? Dacă nu puteți decide doar unul, puteți, de asemenea, să întocmiți o listă de citate care pot inspira sau motivaționale.



10. Faceți o faptă bună pe zi și scrieți despre ea


Faceți-vă misiunea dvs. de a face o faptă bună pe zi și de a crea o serie de postări care vă descriu experiențele. Ați întâlnit oameni interesanți? Ce ai învățat ca rezultat?





Sfaturi


11. Care este cel mai important sfat pe care îl ai pentru persoanele interesate de cariera ta?


Poziționează-te ca expert în domeniul tău, ajutând persoanele interesate să urmeze o carieră similară. Împărtășește cu ei lecțiile pe care le-ai învățat și orice sfat poți oferi pe baza propriei tale călătorii profesionale.



12. Ce ai fi vrut să știi când erai mai tânăr?


Scrieți o postare pe blog pentru tânăra generație. Dacă ai fi avut atunci avea înțelepciunea de acum, te-ar fi împiedicat să faci ceva ce ai regretat?



13. Cum vă echilibrați viața personală și profesională?


Cu toții putem afla mai multe despre cum să realizăm un echilibru muncă-viață sau despre cum să abordăm stresul la locul de muncă. Care este strategia ta și ce sfaturi ai dori să împărtășești publicului tău?



14. Care este cel mai dificil lucru despre meseria ta?


Acum este momentul să fii deschis și sincer. Ce fel de provocare este să lucrați în industria dvs. și cum gestionați aceste provocări?



15. Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată?


Gândește-te la o de înțelepciune care te-a ajutat în viață și pe care ai dori să o știe lumea. E de la bunica? Un mentor profesionist? Prietenul tau cel mai bun?


Idei de blog informativ


16. Ghid pentru incepatori


Obțineți mai mulți abonați pe blogul dvs. oferind cititorilor dvs. sfaturi și idei de acționat care vor aduce o valoare tangibilă vieții lor. Nu uitați să fiți foarte clar în introducerea conceptului dvs. și să definiți orice termeni importanți.



17. Ghiduri complete


Creați un ghid complet, pas cu pas, pentru tot ceea ce cunoașteți. Totuși, titlul poartă o promisiune puternică, așa că asigurați-vă că ghidul dvs. este cu adevărat complet.



18. Cum se face?


Plimbați-vă publicul prin procesul de proiectare a unui logo, cum să gătiți curry sau cum să antrenați un caine. Opțiunile sunt interminabile.



19. Întrebări frecvente


Uneori, cele mai bune idei de blog vin de la publicul tău. Transformați conținutul din pagina de întrebări frecvente a site-ului dvs. web în postări de blog mai lungi, care se dedică profund în a răspunde la întrebările publicului dvs.



20. Ponturi


Învață-ți cititorii câteva dintre ponturile tale favorite pentru scris, gătit, economisire de bani și multe altele. Articole despre ponturi sunt încântătoare pentru a da clic și ușor de citit, așa că sunt un material excelent pentru promovarea blogului online.




Idei de blog de marketing


21. Care sunt cele mai bune practici pentru marketingul digital?


Fiecare își poate îmbunătăți prezența online cu niște cunoștințe de marketing digital. Vorbim despre diferitele fațete ale marketingului digital, inclusiv SEO, social media și marketing de conținut. De asemenea, puteți explica cum să folosiți instrumente de blogging pentru a urmări performanța conținutului dvs..



22. Cum poți folosi marketingul social media pentru a-ți impulsiona afacerea?


Discutați despre diferite tipuri de platforme de socializare, inclusiv Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Twitter și multe altele. Asigurați-vă că menționați strategii de promovare atât plătite cât și organice.



23. Cum efectuați cercetări de piață?


Împărtășește cu publicul tău cele mai eficiente sfaturi pentru identificarea și analizarea concurenților. Care este cel mai important sfat al tău?



24. Cele mai tari tendințe de marketing din acest an


Cititorii adoră subiecte care sunt pertinente. Spuneți publicului dvs. pe ce ar trebui să se concentreze în acest an, dacă vor să-și îmbunătățească strategia de marketing.



25. Sfaturi SEO


Gândiți-vă la strategiile și ideile pe care le puteți aduce la masă ca profesionist în marketing. În aceste zile, toată lumea vrea să vadă răspunsurile la întrebările despre SEO, iar blogul tău este locul perfect pentru a împărtăși perspectivele cu publicul tău. De asemenea, puteți împărtăși sfaturi pentru nișe specifice, cum ar fi SEO pentru bloggeri, designeri sau restaurante.



Idei de bloguri de afaceri



26. Intervievati un expert


Intervievează un lider de gândire din industria ta pentru a preda lecții valoroase atât publicului tău cât și ție. Accesați un expert de afaceri pe care-l admirați și puneți-vă în scenă o listă de întrebări pentru interviu care vă vor ajuta să ajungeți în centrul strategiei lor de afaceri.



27. Creați un studiu de caz


Efectuați un studiu de caz aprofundat al unuia dintre clienții dvs. prin interviuri ale utilizatorilor și alte tehnici și scrieți despre asta într-o postare pe blog. Afișarea modului în care produsul sau serviciul dvs. beneficiază de un client este o strategie eficientă pentru convingerea publicului dvs. să cumpere.



28. Prezentați cum să începeți o afacere


Cele mai bune idei de postare pe blog sunt cele care aduc informații de neprețuit cititorilor pe baza experienței personale. Dacă ați început o afacere proprie, împărtășiți-vă ideile și sfaturile cu privire la costul și procesul de inițiere ale unei afaceri, precum și la diversele abilități și instrumente de care aveți nevoie pentru a vă pune afacerea în teren.



29. Arată cum să creezi un site web, pas cu pas


Toată lumea are nevoie de un site web, indiferent că este antreprenor, blogger, muzician sau ceva între ei. Scrierea unei postări pe blog despre modul de realizare al unui site web este utilă pentru orice public, mai ales dacă includeți instrucțiuni clare și capturi de ecran cu informații și exemple.



30. Cum să devii antreprenor


Dacă ești antreprenor, împărtășește-ți povestea despre cum ai decis să faci un salt și să începi o afacere proprie. Vorbește despre pasiunile tale, sursele de inspirație, mentori și îndrumări, precum și încercările și triumfurile pe care le-ai întâlnit pe parcurs.


Scrierea ideilor blogului



31. Ce face o postare bună pe blog?


Discutați despre elementele care alcătuiesc o postare bună pe blog, inclusiv titlul, anteturile, structura, stilul de scriere și multe altele. Pentru o valoare adăugată, luați în considerare adăugarea unei liste de verificare scurte postare pe blog. S-ar putea chiar să vă inspirați cititorii să creeze bloguri proprii!



32. Ce face o poveste bună?


Vorbește despre elementele unei povești. În funcție de nișa ta de scriere, poți discuta despre narațiuni despre non-ficțiune sau despre scrierea creativă.



33. Cum depășiți blocajul scriitorului?


Chiar și cei mai buni scriitori se luptă cu blocajul creativ. Ajută-ți cititorii împărtășind cu ei câteva dintre strategiile tale personale preferate pentru revenirea în ritmul normal al scrisului.



34. Creează o listă de exerciții de scriere


Mintea, ca și corpul, necesită exerciții fizice regulate pentru a rămâne sănătosă. Starniți creativitatea cititorilor dvs. arătându-le exercițiile preferate de scriere.



35. A câștiga bani ca scriitor


Învață-ți publicul cum să-ți câștigi viața ca scriitori profesioniști. Puteți discuta despre diferite tipuri de cariere de scriere, cum ar fi scrisul independent și marketingul de conținut sau îi puteți învăța cum să aducă venituri un blog.




Idei de blod de fitness și nutriție



36. Care sunt sfaturile tale de fitness?


Dacă aveți un site de fitness, scrierea unui blog de fitness este o modalitate eficientă de a împărtăși cititorilor sfaturi și strategii de fitness. Gândiți-vă cum puteți ajuta cititorii să își atingă obiectivele personale.



37. Sfaturi pentru alimentația sănătoasă


Vorbiți despre strategii pentru a mânca mai sănătos, cum ar fi alimentele care trebuie evitate și pe care să le includeți în dieta dvs.. Aveți grijă să atingeți cum să vă adaptați obiceiurile de gătit și cumpărături pentru mese mai nutritive și echilibrate.



38. Cum puteți susține sănătatea celor dragi?


Indiferent dacă mănâncă mai sănătos sau fac mai mult efort, uneori cei dragi au nevoie de o încurajare sau de un sprijin blând. Vorbiți despre cum îi puteți ajuta să își atingă obiectivele personale de sănătate și fitness.



39. Cum poți face exerciții fizice de acasă?


Nu toată lumea are acces la o sală de sport. Încurajează-ți cititorii să rămână în formă, împărtășind cu ei sfaturi și trucuri ușoare pentru exerciții fizice din interiorul casei sau chiar de la birou.



40. Cum mențineți o imagine corporală pozitivă?


Împărtășește publicului tău câteva strategii eficiente pentru iubirea de sine. Vorbește despre cum îți poți iubi corpul chiar și în timp ce lucrezi pentru obiectivele tale de fitness și nutrițional.




Idei de bloguri de modă



41. Lista ta de dorințe de modă


Inspiră-ți cititorii cu postarea ta de pe blogul de modă. Puteți face chiar liste de dorințe sezoniere pentru a vă menține la curent cu cele mai noi stiluri.



42. Tendințe de top ale anului


Educați publicul iubitor de modă despre tendințele din acest an. Simțiți-vă liber să includeți fotografii de modă pentru a prezenta articole și ținute specifice.



43. Ghidul dvs. personal de stil


Arătați publicului dvs. că sunteți un lider de gândire în lumea modei, introducându-i în propriul dvs. stil. Încercați să încorporați imagini din portofoliul de stil in postările de pe blog.



44. Sugerați ținute de ocazie


Scrieți o serie de postări pe blog în funcție de diferite ocazii, cum ar fi evenimentele formale, vacanța de vară și multe altele. Pentru ca, conținutul dvs. să fie și mai valoros pentru public, includeți informații despre locațiile în care cititorii pot cumpăra articolele și ținutele prezentate.



45. Creați un tutorial


Creați o postare pe blog - sau un vlog - care include un tutorial. Îți poți învăța publicul despre modă, coafură și multe altele.




Idei de blog de călătorie



46. ​​Locuri de văzut


Vino cu o listă de locuri pe care să le vezi neaparat. Puteți include țări, parcuri naționale și repere renumite.



47. În toată lumea în 80 de zile


Dacă sunteți în plină aventură, încercați să faceți înconjurul lumii in peste optzeci de zile. Creați o serie de postări pe blog pentru fiecare țară sau oraș pe care îl vizitați. Pentru a vă asigura că aveți o înregistrare vizuală a călătoriei dvs. pe care să o partajați pe blogul dvs., vă recomandăm să citiți sfaturi despre fotografie de călătorie.



48. Cum să călătorești cu buget limitat


Călătoria poate fi scumpă, dar poate fi și ieftină dacă știi strategii. Indiferent dacă dormiți oe o canapea, luați transportul public sau mâncați la cantina locală, există o mulțime de modalități de a economisi bani în timp ce călătoriți.



49. Cum să devii un nomad digital


Pentru mulți oameni, a câștiga bani în timpul călătoriei este doar un vis. Faceți ca visul să devină realitate oferind cititorilor dvs. sfaturi acționabile pentru a deveni un nomad digital în străinătate.



50. Du-te undeva nou


Chiar și atunci când nu sunteți în vacanță, puteți călători în orașul dvs. Duceți-vă undeva nou - fie că este vorba despre o excursie chiar în afara orașului tau sau in noua cafenea pe care ați dorit să o încercați și scrieți despre experiența dvs.





Idei de blog de productivitate



51. Cum vă gestionați sarcinile?


Puteți derula idei de postare pe blog din propriile practici de gestionare a sarcinilor. Cum îți place să îți gestionezi sarcinile și ce sfaturi poți oferi cititorilor tăi?



52. Instrumente de gestionare a sarcinilor


Platformele online de gestionare a proiectelor și aplicațiile mobile ajută multe persoane să-și gestioneze viața de zi cu zi. Ce instrumente de gestionare a timpului ați sugera, pentru viața personală sau profesională?



53. Cum se face multitaskingul


Multitasking-ul nu este ușor, dar puteți învăța cititorii dvs. cum să facă acest lucru. Puteți scrie despre abilitățile de care aveți nevoie pentru multitasking, precum și despre cele mai eficiente metode de multitasking.



54. Cum să depășești amânarea


Într-o oarecare măsură, cu toții ne luptăm cu amânarea. Împărtășește cu cititorii tăi câteva sfaturi de productivitate care să îi ajute să ducă vieți mai fericite și mai împlinite.



55. Cum să-ți gestionezi timpul liber


Fie că petrecem prea mult timp prin e-mail la serviciu sau răsfoim Facebook după cină, cu toții putem folosi câteva sfaturi de gestionare a timpului pentru a ne îmbunătăți viața. Arată-le cititorilor că au mai mult timp decât ar putea crede.



Idei de blog de design



56. Creați o vitrină de design-uri web frumoase


Alegeți o selecție a exemplelor preferate de inspirație pentru designul site-ului web și explicați ce le face să funcționeze. Creați o postare atractivă pe blog folosind o combinație de imagini uimitoare și perspective convingătoare.



57. Discutați despre designerii dvs. interiori preferați


Dacă sunteți fan al designului interior, scrieți o postare pe blog care aduce un omagiu designerilor dvs. preferați. Pentru o valoare adăugată, includeți imagini cu modele specifice care vă atrag și vă explică tehnicile și procesul de gândire din spatele lor.



58. Vorbim despre impactul psihologiei culorilor


Culoarea are un impact imens asupra emoțiilor noastre, ceea ce face ca alegerea culorilor potrivite să fie esențială pentru branding și marketing. Asigurați-vă că vorbiți despre emoțiile specifice asociate cu fiecare culoare, precum și când să le folosiți pe fiecare pentru un impact corect.



59. Explicați cum să creați un portofoliu de design


Dacă cititorii dvs. sunt înșiși designeri, vor dori un portofoliu in care să își afișeze lucrările online. Spuneți publicului dvs. cum să construiți un site web care să le prezinte munca, pas cu pas și menționați sfaturile dvs. de portofoliu de design pentru a le pune pe calea cea bună.



60. Colaborați cu un alt designer


Colaborarea cu alți profesioniști poate da naștere unor idei convingătoare pe blog. Scrieți despre o experientă de colaborare cu un alt designer pentru a discuta principii, sfaturi și bune practici de proiectare importante.





Idei de bloguri de istorie și politică


61. Comentați noutățile de azi


Dacă te-a blocat ce să scrii, aruncă o privire la știri și găsește o poveste care te interesează. Ce gânduri aveți despre asta pe care doriți să le împărtășiți cititorilor dvs.?



62. Aduceți o poziție cu privire la o problemă controversată


Alege o problemă politică despre care toată lumea vorbește în acest moment. Care este opinia ta personală în această privință și de ce?



63. Dacă ai putea întâlni o persoană din istorie, cine ar fi?


Indiferent dacă doriți să vă întâlniți cu muzicianul preferat din anii '60 sau cu un cuceritor din Evul Mediu, scrieți despre o figură istorică cu care ați fi fascinat să aveți o conversație și ce vă imaginați să spună.



64. Scrieți o poveste fictivă


Scrieți o poveste scurtă cu evenimente și personaje inspirate din evenimente recente sau istorice din lume. Nu uitați să faceți o mulțime de cercetări, astfel încât să puteți crea personaje și scene realiste.



65. Conectați o idee de subiect la evenimente curente


Chiar dacă accentul blogului tău nu este știrea mondială, poți conecta aproape orice nișă de blog la un eveniment de știri recente. Descrieți evenimentul în introducerea postării dvs. și treceți la argumentul principal de acolo.




Idei de bloguri alimentare



66. Care sunt rețetele tale preferate?


Creați un blog cu produse alimentare, scriind articole care conțin rețetele proprii, cu un rezumat pas cu pas al întregului proces de gătit. De asemenea, va trebui să includeți imagini care să lase gura apă (nu ezitați să utilizați sfaturi despre fotografie alimentară pentru inspirație).



67. Care sunt cele mai bune restaurante și cafenele ale orașului?


Indiferent dacă locuiești într-un oraș mare sau într-un oraș mic, poți crea o postare pe blog despre locurile recomandate pentru a mânca. Acest lucru ar putea fi scris și ca o serie de postări pe blog, fiecare articol subliniind un restaurant diferit. Asigurați-vă că furnizați datele de contact și să faceți trimitere către site-ul restaurantului.



68. 7 moduri de a găti cu ...


În câte moduri diferite poți găti cu varza de Bruxelles? Dar tofu? Concentrați-vă pe un anumit ingredient și pe diferitele moduri în care îl puteți folosi.



69. Cum să faci mese mai sănătoase


Mulți oameni citesc blogurile alimentare nu numai pentru a căuta mese gustoase, dar și pentru a căuta modalități de a-și face mesele mai hrănitoare. Învățarea publicului tău cum să gătească mâncare sănătoasă le poate oferi informații valoroase pentru a le duce în propriile bucătării.



70. Partajați câteva rețete clasice de familie


Bunica mea făcea întotdeauna bunătati pentru Crăciun, iar mirosul de ghimbir cald, scorțișoară și cuișoare care se scurg din cuptor este o amintire pe care nu o voi uita niciodată. Care sunt unele dintre rețetele tale preferate de familie?




Idei de bloguri personale


71. Partajează o amintire din copilărie


Ajută-ți publicul să te cunoască, împărtășind o amintire din copilărie. O intamplare din viața reală servește, de asemenea, ca punct de plecare strategic pentru introducerea unui alt subiect în nișa ta.



72. Discutați un moment provocator pe care l-ați avut cu cei dragi


Cu toții am avut parte de momente dure cu membrii familiei, partenerii sau cei mai buni prieteni: despărțiri, pierderi, conversații dificile. Povestește o poveste despre unul dintre aceste momente și cum ai făcut față.



73. Care este momentul tău cel mai jenant?


Cum reacționăm în momentele noastre cele mai jenante dezvăluie multe despre caracterul nostru. Folosiți o anecdotă plină de umor pentru a vă deschide publicului în timp ce îi păstrați distrat.



74. Care sunt tradițiile tale de familie?


Tradițiile familiale pot rezulta din educația ta culturală, dar pot fi, de asemenea, ceva ciudat, unic pentru familia ta. Scrieți o postare pe blog în care discutați despre aceste tradiții și despre modul în care v-au influiențat viața.



75. Ce înseamnă acasă pentru tine?


Acasă este locul în care trăiți acum? Locul în care ai crescut? Partenerul sau soțul tău? Folosește-ți blogul pentru a scrie despre concepția ta despre acasă.




Idei de blog de caritate și activism


76. Care sunt problemele noastre cele mai presante de mediu?


Se vorbește mult despre mediu în aceste zile și dintr-un motiv întemeiat. Ce probleme considerați că sunt cele mai presante, fie în lume, fie în propria țară? Care sunt unele dintre modalitățile prin care ar trebui să le parcurgem spre soluționarea lor?



77. Ce probleme globale vă pasionează cel mai mult?


Împărtășește-ți gândurile, ideile și opiniile cu privire la problemele care te interesează cel mai mult. Adăugarea unei povești personale vă poate face postarea mai atrăgătoare și relatabilă.



78. Scrieți despre o experiență voluntară


A existat o experiență voluntară specială care te-a inspirat sau care ți-a ghidat calea de carieră? Scrierea despre un astfel de moment ar putea doar să-i convingă pe cititorii dvs. să continue o călătorie similară.



79. Cum să faci diferența


Indiferent dacă donați, faceți voluntariat sau gestionați propriul site web non-profit, există zeci de opțiuni pentru a face diferența în lume. Împărtășește-ți ideile cu cititorii tăi.



80. Mergeți în culise


Dacă sunteți implicat personal în activități de caritate sau activism, luați publicul în culise. Puteți încorpora conținut video în această postare pentru o implicare maximă.




Idei de blog despre concepții greșite și greșeli


81. Ce capcane comune ale industriei tale ar trebui să evite oamenii?


Gândiți-vă la cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac în industria dvs. . Ca blogger, ai putea scrie despre greșeli comune de blogging, de exemplu. Cum pot fi prevenite aceste greșeli, astfel încât să nu se mai repete.



82. Ce NU trebuie să faci


Să faci sau să nu faci? Învață-ți cititorii nu numai despre ceea ce ar trebui să facă, ci și despre ceea ce trebuie să evite pentru a avea succes.


83. Un mit popular


Fii-ți propriul Mythbusters și spune-i publicului tău despre ce au făcut sau gândesc greșit. Gândiți-vă dacă există mituri specifice industriei sau nișei dvs. și asigurați-vă că vă veți susține afirmațiile cu dovezi puternice. Dacă sunteți fotograf, de exemplu, ați putea discuta câteva mituri fotografice răspândite.



84. Ce lecții ați învățat dintr-o greșeală?


Unele greșeli le regretăm pentru totdeauna, dar altele ne învață lecții de viață valoroase. Scrieți despre o anumită greșeală pe care ați făcut-o și despre lecția pe care ați învățat-o ca urmare.



85. Care este cea mai bună greșeală pe care ai făcut-o vreodată?


Gândiți-vă la greșelile pe care le-ați făcut, care v-au deschis oportunități neașteptate în viitorul vostru. Cum v-au schimbat aceste greșeli în bine?




Idei de bloguri de tehnologie


86. Care sunt avantajele și dezavantajele automatizării?


Automatizarea a devenit o parte uriașă din aproape fiecare industrie. Gândiți-vă la modalitățile în care ajută sau rănește societatea, precum și viziunea dvs. pentru viitor.



87. Sunteți aceeași persoană de pe rețelele de socializare care sunteți în viața reală?


Dacă o parte a strategiei de blogging implică postarea pe rețelele de socializare, scrierea sinceră despre tine poate ajuta publicul tău să cunoască „realul” tu. De asemenea, puteți spune un pic despre strategia de social media și despre modul în care v-ați creat brandul personal.



88. Care este viitorul datelor colectate?


Gândiți-vă la modul în care datele colectate afectează sau influientează modul în care oamenii lucrează și trăiesc. Care sunt implicațiile sociale și legale ale colectării atâtor date?



89. Examinați dispozitivele preferate


Scrieți recenzii pentru piesele preferate de tehnologie, indiferent dacă sunt laptopuri, console de jocuri sau tipuri de lentile pentru camere. Puteți oferi, de asemenea, clasamente și argumente pro și contra pentru fiecare articol.



90. Scrieți o nuvela de science-fiction


Scrieți o postare de blog fictiv despre viitor. Cum vor arăta viețile noastre peste 20 de ani? 100 de ani de acum? La 1.000 de ani de acum?



Idei de blog de entertainment


91. postări A-Z


Alegeți tema preferată și scrieți o postare cu o listă de cuvinte de la A la Z. Sau puteți scrie o serie de 26 de postări pe blog, fiecare începând cu o literă diferită a alfabetului, care se unesc în jurul unei singure teme. Un glosar al termenilor SEO poate fi un exemplu excelent.



92. Creează o postare GIF


Uneori, ideile amuzante de social media, cum ar fi GIF-urile, se pot traduce în postări de blog. Scrie-ți postarea sub forma unei liste și creează imagini distractive.



93. Scrieți o parodie sau o satiră


Canalizează atenția cu o postare satirică care îți face cititorii să chicotească. În mod alternativ, puteți scrie o parodie despre evenimentele actuale.



94. Realizați o compilație de date aleatorii


Știați că Regele Inimilor este singurul rege fără mustață? Indiferent dacă ne zapacesc mințile sau ne fac să râdem, există ceva interesant despre fapte amuzante și inutile.



95. Creați o listă incomodă cu fotografii


Vom fi primii care admitem că unele idei de postare pe blog sunt pur și simplu stupide. Dar uneori, acolo este apelul. Cu toții ne place fotografia de anuar ocazional penibilă, fotografia de nuntă incomodă sau fotobomberul incomod.




Idei de blog cu lucruri curative


96. Cea mai bună muzică din acest an


Creați o listă cu muzica preferată a anului și trimiteți-o abonaților dvs.. Puteți include, de asemenea, un link către lista de redare Spotify sau puteți crea o listă de redare folosind Wix.



97. Știri cotidiene


Postează o listă cu mesaje zilnice sau săptămânale cu evenimentele de știri despre care crezi că sunt cele mai importante de știut. Nu ezitați să oferiți scurte comentarii despre fiecare eveniment.



98. Top 10 podcast-uri


Podcast-urile sunt o sursă valoroasă de divertisment pentru naveta de dimineață și seara. Îmbunătățește-ți acțiunea cititorilor de a lucra oferind o listă cu recomandări de ascultare, indiferent dacă sunt cele mai bune podcast-uri motivaționale sau implică narațiuni personale.



99. Filme preferate


Recomandările pentru filme oferă o valoare atemporală cititorilor. Puteți enumera filmele preferate care se învârt în jurul unei anumite teme, cum ar fi cele mai bune filme pentru designeri sau filmele preferate de pe Netflix.



100. Cărți preferate


O listă de recomandări de carte vă va ajuta publicul. Puteți scrie despre cărțile preferate din toate timpurile sau vă puteți concentra pe o temă specifică, cum ar fi cele mai bune cărți de fotografie sau cele mai bune romane cu autori femei.



101. Bloguri preferate


Unele dintre ideile noastre de top de blog se concentrează pe bloguri în sine. Gândiți-vă la exemple de blog-uri preferate, indiferent dacă sunt despre călătorii, mâncare, modă sau altceva, pe care le-ați recomanda cititorilor dvs..


Un articol de Rebecca Strehlow, Wix Blog Writer

Tradus si adaptat de Nameform Media

Timisoara, 07.03.2020



















386 afișări0 comentarii
bottom of page