CLIENTII NOSTRI

Cu cine lucram sau am lucrat

Ne pasa foarte mult de clientii nostri si muncim din greu pentru a-i mentine deaspra liniei. Fiecare dintre clientii nostri primeste servicii personalizate, adaptate special fiecarei nevoi. Ne dorim ca toti sa isi atinga obiectivele, aceasta este tinta noastra. Consultati brandurile de mai jos si imaginati-va compania dvs. in aceasta lista în curand.

VEVEVEZI

ALPINO

POPOTAMO

ZECEE

KANNAWO

SPEDEEX24

SPARKOS

OCTOMIU

HYDROSCAND

 

HYDROSCAND ROMANIA

Hydroparts.ro

Hydroscand Romania este cel mai nou client al nostru. Ne ocupam de prezenta sa pe Google Ads si de administrarea magazinului online www.Hydroparts.ro, de administrarea contului de eMag Marketplace si ne bucuram sa anuntam deja cresterea vanzarilor acestuia. Nu mai astepta, cere-ne o oferta si tu!

OCTOMIU

Creare Logo - Creare WebShop - Administrare Reclame

Pentru Octomiu am inceput sa lucram de la sfarsitul anului 2019. Cu bucurie am creat noul logo si magazinul online pe platforma Gomag. Tot de atunci ne ocupam si de promovarea companiei Octomiu, a produselor si serviciilor acesteia, prin reclame Google Ads, Social Ads si de asemenea contribuind cu idei proprii la cresterea vanzarilor pe sectorul online.

VEVEVEZI

Nume - Branding - Creare WebShop - Promovare

Am dat nume magazinului online Vevevezi.ro in 2013 si suntem mandri ca l-am ajutat sa devina un magazin online important in Romania.

Am creat magazinul online propriu-zis, initial pe platforma magento si mai apoi pe platforma Gomag.

Etimologia numelui:
[veveve] – este pronuntia in limba romana a "www"
[vezi] – este verbul a vedea si sugereaza utilizatorilor sa se uite, pe site, si sa vada despre ce e vorba sau ce se propune
[vevevezi] – poate de asemenea insemna "a petrece timpul pe internet"; exemplu: stai toata ziua si vevevezi prin tot internetul

ALPINO

Servicii de Alpinism Utilitar

Impreuna cu un partener de design din acea vreme, in 2007 am creat logo-ul pentru ALPINO, iar in 2011 s-a efectuat un rebranding la forma pe care o vedeti.

POPOTAMO

Nume - Branding - Dezvoltare WebShop - Promovare - Crestere Vanzari

In 2014 am dat nume site-ului din Italia, Popotamo.it. Acesta provine de la cuvantul "hippopotamo" care inseamna hipopotam in lumba italiana. Suntem mandri ca am reusit sa facem Popotamo, in scurt timp, sa devina un suscces in Italia.

SPEEDEX24

Nume - Branding - Creare Website prezentare

In 2004 am contribuit decisiv la crearea logo-ului Speedex24, companie din Germania si la brandingul acesteia. Totodata am creat si website-ul de prezentare a acestei firme de transporturi marfuri.

ZECEE

Nume - Creare Blog

Zecee sau https://zecee.wordpress.com/este un blog de anunturi si este idea noastra proprie de a crea un loc virtual unde oricine sa isi publice serviciile sau mini serviciile la un cost incepand de la 10 Lei; de aici si numele la care am adaugat un "e" final.

 

Subscribe Form

+4(0) 739 61 22 88

Aleea Ulmilor 19, Piatra Neamt
610292 - NT, Romania

  • Instagram
  • Facebook
  • Facebook

©2020 Creat de Nameform Media by Andrei Neboisa