top of page

Atraia novos clientes todos os dias e venda mais com
O mais completo e poderoso
Plataforma de marketing digital no mundo
Comece AGORA com apenas 1 € e descubra imediatamente porque todos os outros mudaram para esta plataforma

ou

De la construirea unui site web simplu, la cea mai sofisticată pâlnie de vânzări.

Cea mai completa si mai puternica platforma de Marketing din Lume

Este de departe cea mai completa platforma de Marketing online din Lume. Nicio alta platforma nu ofera mai multe tooluri decat aceasta, si nicio alta platforma nu este mai utilizata ca aceasta.

Cu aceasta se pot colecta și gestiona clienți potențiali nelimitați. Se poate automatiza marketingul, implicarea și vânzările. Se poate vinde conținut, cursuri sau instruire online.
Se poate construi o prezență profesională online.

Pentru că afacerile și visurile merită tot ce e mai bun ...
Acum puteti avea totul dintr-un singur loc:

° Cel mai bun și mai rapid drag and drop Website Builder cu sute de funcții

° Cel mai complet constructor de pâlnii de vanzari

° Instrumente de gazduire video

° Site-uri de membru și sisteme de învățare electronică

° Email marketing nelimitat (da, nelimitat)

° CRM și sistem de automatizare

° Chatbot și SiteBot

° Calendar de rezervări

° Super sistem de checkout cu zeci de integrări de procesatori de plată

° Rularea propriul program de afiliere (1 nivel sau multi-nivel, ceea ce am spus mai sus)

° Ecommerce Checkout

° Checkout Licitatii

° Constructor de reviste online

° Editor de machete și imagini

° Vídeo Wrapper

° Browser Notifications

° Constructor de Bloguri

° Chat

° Google si AdSense

° Sute de tutoriale Video și o vastă bază de informatii

° Asistenta chat si tickete 

° si multe altele gata sa ajute orice tip business

Orice om de afaceti poate fi convins de zecile, chiar sutele de tooluri necesare dezvoltarii in online, pe care le poate testa prima luna cu doar 1 dolar. De aceea si succesul atat de mare al platformei.

Cu ce este diferita aceasta platforma si cum a schimbat industria

Nimeni nu ofera mai multe instrumente, functii si aplicatii integrate

Nimeni nu trimite mai multe mesaje în căsuța de e-mail, nu are mai multe instrumente, funcții și aplicații integrate. Nicio alta platforma nu creează site-uri web mai rapide, oferă prețuri mai bune și oferă cea mai bună asistență pentru clienți.
 

"Suntem dedicați calității, rezultatelor și experienței clienților. În timp ce concurenții noștri se concentrează pe vânzarea cu sisteme automate, noi ne concentrăm doar pe 3 lucruri: construirea unui produs mai bun (cea mai bună platformă de marketing digital din lume), pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate și pentru a oferi o experienta uimitoare a clientului.

Când obțineți un cont pe platforma, știți că aveți software de ultimă generație pentru afacerea dvs. De asemenea, oferim asistență pentru clienți 24/7 și suntem mandri că este singura platformă din lume care vă oferă actualizări săptămânale de software-ul, cu scopul de a oferi întotdeauna ceea ce este în tendințe acum când vine vorba de marketing digital. Veți obține rezultatul dorit!"

Fondatorul Platformei

Construita pentru profesionisti, dar si pentru incepatori

Nivelul dvs. de calificare sau experiență nu contează.

Toate instrumentele și instruirea necesare pentru a vă ajuta să vă transformați viziunea pentru afacerea dvs. într-o realitate!

Ușor, rapid și totuși profesionist!

Iata doua dintre toolurile cele mai utile:

° Constructorul de website-uri Cheetah- magazine online sau site-uri de prezentare

Nu a fost niciodată mai ușor să construiești pagini frumoase (și nebunește rapid).
Construiți-vă toate site-urile, paginile și canalele cu ajutorul constructorului nostru prin glisare și plasare ușor de utilizat. Tehnologia noastră receptivă facilitează editarea aspectului pe orice dispozitiv.
 
Așezați-vă și urmăriți-vă conversiile crescând cu site-uri web extrem de rapide, cu conversii ridicate.

              

Nu ați mai văzut niciodată performanțe de acest gen pentru un site web de această dimensiune. Scorul Google de 92 pe mobil este un record!

° Constructorul de Funnel-uri de vanzari Cheetah

Mulți au visat să aibă puterea de a crea cu ușurință pâlnii de vanzari premium, în mâinile lor, dar acum am transformat-o într-o realitate. Cu Cheetah Funnel Builder puteți crea cele mai complete pâlnii cu ușurință, într-un mod care nu a fost posibil până acum!

Creați și gestionați totul într-un singur loc! Paginile dvs. ultra rapide Cheetah, secvențe de e-mail în MailingBoss cu rate de livrare foarte mari, integrare completă cu CRM, testare A / B, gestionare TAG și simulări de calcul, toate complet integrate într-o interfață unică cu performanțe incredibile!

Construiți-vă Planul, apăsați un buton și creați în mod magic întreaga structură, de la cele mai simple până la cele mai complexe pâlnii pe care vi le puteți imagina!

Iata cateva din lactivitatile pentru care sunt utile: Crearea cărților electronice, Curs Forex, Ceaiul de slăbit, Curs de torturi de petrecere, Avocat, Stomatologi, Agenți imobiliari, Spălători, Școala de arte marțiale, Antrenament funcțional, Magazin de animale, Academii, Salon de infrumusetare, Clinica de infrumusetare, Fotograf, Tutore, Atelier auto,Profesor de muzică si multe multe alte activitati, s-ar putea spune ca poate fi folisit pentru orice tip de activitate.

bottom of page