Devii liber cu programul de afiliere

Untitled design (85).png
Gradient

Vino in echipa 
Builderall a
Nameform Media 🇹🇩

Tot ce ai nevoie pentru a-ti construi un Business Online de succes in prin Marketing Afiliat, fara sa ai produsele proprii la vanzare, fizice sau virtuale si fara sa ai cunostinte tehnice, de programare sau de promovare profesionala.

Untitled design (84).png

aceesand invitatia din partea noastra vei putea beneficia de BONUS si poti castiga un MACBOOK PRO - M1

Bar Chart

Despre ce este vorba

Cum sa castigi bani si cat, creand o echipa de afiliati Buiderall,
si fiind totul automatizat.

Untitled design (86).png

Poti face exact ceea ce facem noi, incepand chiar acum

In primul rand, ca sa devii afiliat al celui mai profitabil program de afiliere din Lume, Builderall, acceseaza invitatia noastra. Imediat dupa ce ai achitat, ti se va crea un cont de afiliat si vei putea incepe lucrul.

Achiti abonamentul si poti da drumul la treaba. Nu iti fa griji pengtru investitia de 300 RON, o vei recupera imediat aducand un nou afiliat in echipa ta. Pentru fiecare afiliat adus care se inscrie in program, vei primi in prima luna de afiliere a acestuia, 100% comision, adica aproximativ 300 RON pentru fiecare, urmand ca din a doua luna sa primesti 30%, insa luna de luna atata timp cat acesta va fi afiliat. Ba mai mult decat atat, vei castiga 30% si de la fiecare afiliat pe care il va aduce afiliatul tau, la randul lui. Deci castigul merge pana la al doilea nivel, si asta pe toata perioada cat afiliatii tai, si afiliatii acestora, vor ramane activi si vor aduce alti afiliati sau vor vinde produsele Builderall.

Deci putea castiga bani prin doua metode:

1. Condtruindu-ti o echipa de afiliati, la fel invitandu-i asa cum te invitam noi acum pe tine

si castigand in prima luna 100% comision dupa care 30% comision pe viata pana la nivelul al doilea.

2. Promovand serviciile Builderall care sunt foarte apreciate si cumparate in intreaga lume, mai ales ca prima luna costa doar 1 dolar, bani pe care ii plateste oricine pentru a testa platforma, iar apoi fiind uimiti de diversitatea si calitatea acestora, vor ramane abonati.

Deci e foarte simplu si profitabil! Sunt peste 300 mii de afiliati Buiderall in Lume, unii dintre ei depasind venituri de 100 000 euro pe luna. O poti face si tu!

Despre serviciile Builderall.
De la construirea unui site web simplu, la cea mai sofisticată pâlnie de vânzări.

Untitled design (86).png

Cea mai completa platforma de Marketing din Lume

Buiderall este de departe cea mai completa platforma de Marketing online din Lume. Nicio alta platforma nu ofera mai multe tooluri decat aceasta, si nicio alta platforma nu este mai utilizata ca aceasta.

Cu Buiderall se pot colecta și gestiona clienți potențiali nelimitați. Se poate automatiza marketingul, implicarea și vânzările. Se poate vinde conținut, cursuri sau instruire online.
Se poate construi o prezență profesională online.

Pentru că afacerile și visurile merită tot ce e mai bun ...
Cu Builderall se poate avea totul:

° Cel mai bun și mai rapid drag and drop Website Builder cu sute de funcții

° Cel mai complet constructor de pâlnii de vanzari

° Instrumente de gazduire video

° Site-uri de membru și sisteme de învățare electronică

° Email marketing nelimitat (da, nelimitat)

° CRM și sistem de automatizare

° Chatbot și SiteBot

° Calendar de rezervări

° Super sistem de checkout cu zeci de integrări de procesatori de plată

° Rularea propriul program de afiliere (1 nivel sau multi-nivel, ceea ce am spus mai sus)

° Ecommerce Checkout

° Checkout Licitatii

° Constructor de reviste online

° Editor de machete și imagini

° Vídeo Wrapper

° Browser Notifications

° Constructor de Bloguri

° Chat

° Google si AdSense

° Sute de tutoriale Video și o vastă bază de informatii

° Asistenta chat si tickete 

° si multe altele gata sa ajute orice tip business

Orice om de afaceti poate fi convins de zecile, chiar sutele de tooluri necesare dezvoltarii in online, pe care le poate testa prima luna cu doar 1 dolar. De aceea si succesul atat de mare al platformei.

De ce va propunem sa deveniti afiliati Buiderall, despre Bonusul primit la afiliere si despre Premiu

Untitled design (86).png

Onestitate, Transparenta,

Solidaritate, 

Responsabilitate,

Disciplina,

Perseverenta.

Poate te intrebi de ce iti dam acest pont. Ei bine, poate ai inteles deja de mai sus dar tinem totusi sa mai punctam odata, alaturi de alte aspecte foarte imporante.

Suntem Onesti si iti spunem ca vom avea de castigat de pe urma aderarii tale la program, vom obtine comision, insa nu din ceea ce ti se cuvine tie, in niciun caz. Totodata insa, poti sa faci si tu acelasi lucru pe care il facem noi acum si astfel vei avea foarte mult de castigat la randul tau. Incercam sa facem totul cat mai Transparent, iar daca ai nelamuriri sau dubii legate de program, te rugam sa ni le impartasesti ca sa le clarificam. Nu este nimic ascuns, nu este o escrocherie, nu este un MLM, nimic din toate acestea, este exact Marketing Afiliat pe doua nivele.

Pentru ca ti-am adus la cunostinta despre acest program prin care poti sa faci "o gramada" de bani si tu, apelam la spiritul tau de solidaritate si te rugam, daca vrei si asa cum am facut-o si noi la randul nostru, sa intri in program prin intermediul invitatiei noastre.

Ai grija ca atunci cand accesenzi butonul invitatiei, ca in pagina care ti se deschide sa apara "You were referred by: Andrei Neboisa". Doar asa inseamna ca ai accesat corect link-ul de refferal al nostru. Daca nu iti apare asa, deschide site-ul nostru in alt browser unde nu ai mai intrat pe Builderall.com si sigur va merge. 

Asa vei intra in achipa noastra de afiliatii si te vom rasplati cu BONUSUL nostru care consta in:

° vei primi din partea noastra un cusr profesional. complet, in valoare de peste 800 RON, altii il vand si cu sute de euro, dar tu il vei primi GRATUIT, un curs de Facebook Ads si Facebook Marketing, 12 ore de video de inalta calitate structurate in 52 Lecii + 10 GHIDURI COMPLETE si carti PDF avand in total peste 350 pagini, tot despre reclame facebook pas cu pas

° iti vom da toate secretele noastre despre cum sa iti promovezi programul tau de afiliere astfel incat sa reusesti

°vei primi asistenta gratuita din partea noastra, oricand ai neboie

° si mai mult decat toate acestea, vei intra in competitia pentru a castiga un Laptop MACBOOK PRO cu procesor M1. (vor intra la tragerea la sorti pentru castigarea laptopului, primii 10 afiliati care aduc la randul lor 10 afiliati in programele lor).

Contam pe tine! Multumim.

Andrei Neboisa & Echipa Nameform Media

Daca vrei sa afli totul mai pe indelete, participa la webinar